Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πριν αρχίσει το 2012...

Δεν θέλω ευχές! Τις θεωρώ μέγιστη κοροϊδία. Όταν εύχεσαι κάτι σημαίνει ότι έχεις και την ελπίδα πως θα πραγματοποιηθεί και, η ελπίδα είναι όπως ακριβώς και το χτίσιμο των παλατιών στην άμμο.
Τελικά το πιο σίγουρο πράγμα σ’ αυτό τον κόσμο είναι ο νόμος του Murphy «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει»… και πήγε, και πάει και θα πάει… Αξίωμα!

2 σχόλια:

  1. Καλησπερουδια!!! Μολις γυρισα απο εξω! Σε φιλω πολυ αλλα δεν ευχομαι τιποτα εφοσον οντως οι ευχες ειναι πιο πολυ τυποι παρα ουσια. Βασικα δεν εχουν και πολυ νοημα οποτε καταλαβαινω την αναγκη σου να μην ακουσεις ευχες.

    Ελπιζω να εισαι καλα! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερούδια! (αν και μεσημέρι πια). Πράγματι οι ευχές είναι τύποι παρά ουσία, είναι όμως και κάτι άλλο... Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που όταν εύχονται, σε μένα τουλάχιστον, η μόνη φράση που μου έρχεται να πω εκείνη τη στιγμή είναι "Ακούς τι λες;". Εύχεται ο "άλλος" χαρά κι ευτυχία, όταν όμως έρθει κάποια στιγμή που τον χρειάζεσαι ή απλά τον επιλέγεις για να κάνεις πράξη, να μοιραστείς τη χαρά, την ευτυχία ή ακόμα και να απαλύνεις τη λύπη σου, το μόνο που κάνουν είναι να γυρίσουν την πλάτη και να σου ανοίξουν κατάμουτρα τις παλάμες τους.
    Εν ολίγοις, λόγια επιφανειακά, κούφια χωρίς κανένα απολύτως χειροπιαστό αντίκρισμα...

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή