Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Όταν τ' άστρα τεμπελιάζουν

Σκέφτομαι ώρες τώρα, που να εντάξω αυτό το κείμενο. Σ' αυτά που σκέφτομαι και  «Χαίρομαι» ή «Δεν χαίρομαι»;
Εδώ και μήνες περιπλανώμενη στις αστρικές γωνιές του διαδικτύου, συλλέγω εικόνες και σχηματισμούς που συντελούν στο «τα δύο να γίνουν ένα». Ναι, σωστά καταλάβατε, πρόκειται για συναστριακούς συνδυασμούς. Συνδυασμούς δυνατούς και αποδεκτούς που στέκουν στην κορυφή των σχηματισμών που συνδέουν δύο ωροσκόπια και υπογράφουν το ταίριαγμά τους.

Ήλιος και Σελήνη! Φως. Αρσενικό και θηλυκό μαζί. Σώμα και ψυχή. Ζωή… κι άλλα που δείχνουν αυτή την ίδια την ύπαρξή σε κάθε της υπόσταση.
Τί τα ενώνει αυτά τα δύο; Μεσοδιάστημα λοιπόν. Μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης στη συναστρία. Γράφουν οι ειδικοί, απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ότι είναι το σημαντικότερο και μια όψη με προσωπικό πλανήτη του άλλου υπογράφει τη σημαντικότητα της σχέσης.
Οι σχέσεις αυτές, ή εξισώσεις αν θέλετε καλύτερα, λειτουργούν αμοιβαία, και από τους δύο συγκρινόμενους χάρτες. Δηλαδή, Ήλιος/Σελήνη=Ήλιος υπάρχει από και προς τους δύο χάρτες, όπως το ίδιο συμβαίνει και με το Ήλιος/Σελήνη=AS. Η μεγαλύτερη ανοχή που παρατηρείται είναι μόλις 1 μοίρα και 13 λεπτά, ενώ σε κάποιες από τις πιο πάνω εξισώσεις η ανοχή δεν ξεπερνά τη μία μοίρα! Επίσης, εξετάζοντας το σημαντικό αυτό Μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης, έχουμε εκτός των πιο πάνω στη μία περίπτωση Ήλιος/Σελήνη=Αφροδίτη, και την άλλη Ήλιος/Σελήνη=MC.
Συνεχίζοντας τις αναζητήσεις μου εντελώς τυχαία βρέθηκα να διαβάζω για τον 9ο Αρμονικό Χάρτη, ο οποίος αναφέρεται και ως «ο χάρτης της αδελφής ψυχής». Ομολογώ ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον, γι’ αυτό και έβαλα τους 2 χάρτες μαζί για να τους συγκρίνω. Απ’ όλες τις όψεις στάθηκα σε μία, Σελήνη Τρίγωνο Σελήνη και μηδενική ανοχή! Ακρίβεια ακόμη και στο λεπτό. Κι αναρωτιέμαι, τί άλλο θα μπορούσε να συνδεθεί με τη ψυχή εκτός από τη Σελήνη;
Γιατί όμως δεν λειτουργεί τίποτα από αυτά; Γιατί τ' άστρα τεμπελιάζουν και δεν εκφράζουν τη δυναμική τους; Ποια κακιά μοίρα τα κρατά θαμμένα στην Άβυσσο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου